Despre brand

Neatsvor este una dintre cele mai avansate companii de robotică care s-a concentrat de ani de zile exclusiv pe construirea de produse de înaltă calitate și mai accesibile. Roboții de curățare sunt proiectați și fabricați cu o dezvoltare continuă și dinamică. Scopul lor este de a asigura confortul caselor, eliberând resurse umane, astfel încât să putem petrece mai mult timp de calitate cu familia și prietenii noștri.

Neatsvor proiectează și produce aspiratoare robotizate inteligente care ajută la crearea unui mediu de viață mai curat și mai confortabil. Angajamentul lor este de a construi un brand de roboți lider pe piața globală prin aplicarea cunoștințelor lor tehnologice și de asigurare a calității. Prin integrarea managementului proceselor industriale, ei oferă clienților lor produse de înaltă calitate și foarte rentabile cu tehnologie de vârf.

Neatsvor are o echipă excelentă de cercetare și dezvoltare cu peste 120 de ingineri din universități de renume mondial, dintre care 90% au diplome de master. Neatsvor a obținut peste 100 de brevete (brevete de practică, design, brevete software etc.) în domeniul roboților de casă.

Creare magazin online
stripe_com